torsdag 17 juli 2014

Hur bemöta alla dem som kommer att döda dina drömmar?

Magsura anti-kreativa jante-förespråkare har ju vissa standardkommentarer... 

Boken Skapa & Sälj!
En av boken Skapa & Sälj!s viktiga budskap till den skapande personen är hur man kan bemöta alla dem som kommer att döda dina drömmar som du vill förverkliga. Som kommentaren:
"... har väl överlevt sig själv snart" som verkar vara en av dessa "inarbetade" och standardiserade snubbor... 

Magsur oftast i dubbel bemärkelse då jag spontant känner: Ja, överlevt - trots dina försök att med alla medel sabla ner, förminska och döda. Döda andras glädje. Det är det magsura och ogina, de missundsammas och småaktigas "attribut"... 

Skydda dig idag från alla dessa "Optimist-konsulter" och "Krösa-Majjor"!


I boken Skapa & Sälj! finns mer av dessa som jag brukar kalla "Optimist-konsulter"s olika kommentarer - taggar av gift tänkta att döda det du gör - det du drömmer om - eftersom de själva inte vill konfronteras med det de inte gör i sina liv för att må bra! 

Här kan du läsa om olika strategier att förverkliga din dröm, din vision, och samtidigt skydda dig och det du vill skapa mot dessa personer. Hur du vaccinerar dig själv och din idé - det önskeprojekt du vill förverkliga - från att sablas ned innan det ens hunnit ta form, fått utvecklas...

Bra och stöttande läsning för den som vill förverkliga sin dröm!  Boken finns att köpas till nätets bästa pris här: Ziddhartas webbbutik med böcker och pärlor i sortimentet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar